Kontakt

KONTAKT OSS

- Deep Shit Records - Norges sansynligvis slappeste plateselskap -


I hvertfall til nå!


Men det har jeg planer om å gjøre noe med... SNART!
Så fort jeg får litt penger på bok igjen.

Men det har jeg sagt lenge.


Veldig lenge!


Men det er i hvertfall slutt på å LEKE butikk!


Deep Shit Records ble uoffisielt startet av Lars Aage Korsmo (Failed Abortions & Skandale Vandale) en gang i 2006, først som en "merkelapp" vi kunne putte på demoene våre. Og senere med tanke på å gi ut egne utgivelser.


I 2009 ble labelen offisielt registrert, rett før Skandale Vandale ble oppløst/tok en pause. Og ettersom lommeboka var tom så ble labelen lagt på is og jeg har i tiden etter dette konsentrert meg om DS Media (vi kan fikse skiver for deg!).


I 2017 slapp vi Skandale Vandale EP'en fra 2007 på vinyl i forbindelse med 10 års jubileum for plata og ikke minst for å hylle vår avdøde kamerat og bandkollega Silas S. Skonnord.- Har jeg planer om å slippe noe plater igjen snart? -

- Tar Deep Shit Records imot demoer? -


Svaret på begge spørsmålene er TJA!
Hvis jeg har penger på bok!


De eneste kriteriene jeg har, er at jeg må like musikken jeg skal gi ut, og artisten/bandet (dvs. folka bak musikken).


Deep Shit Records er i hovedsak en pønk label, men er muligens også villig til å slippe skiver i andre sjangere (eks. rock, ska, reaggae, rockabilly, psykobilly, heavy osv.) så lenge jeg liker det jeg hører.


Foreløpig så tar jeg utgangspunkt i at artisten/bandet selv tar kostnaden med innspilling av musikken, så kan Deep Shit Records være behjelpelig med gjennomføring av trykking av fysiske produkter og digital distribusjon, samt kostnader for dette. Deep Shit Records har i dag ingen fysisk distribusjon annet enn via egen nettside og fysik salg. Men tar tak i større fysisk distribusjon hvis vi ser at dette vil være til min og deres fordel.


Det er verdt å merke seg at Deep Shit Records ikke har et gigantisk nettverk rundt seg, sånn at for å få til et godt samarbeid må dere være et aktivt band, spille konserter og selv være med å promotere dere selv/bandet og utgivelsene.- Sende en demo til Deep Shit Records? -


Send meg en CD eller nedlastbare filer.
Ikke send 20 låter, men plukk ut 3-4 låter som dere tenker er ekstra bra. Jeg tar kontakt hvis det vekker interesse.

ADDRESSE:


DS Records & Media Productions
Lars Aage Korsmo
Kløvervegen 18

2409 ElverumE-POST:


contact@deepshitrec.com


 
 
 
 

EKSTERNE LENKER

- Fabrikasjons- og trykkerietjenester -ds-media.no:
Produksjon av vinyl, CD, DVD og merch.